Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of monochromatic green light and thermal conditioning during incubation on quality of meat of broiler chickens
Назив: Influence of monochromatic green light and thermal conditioning during incubation on quality of meat of broiler chickens
Аутори: Kanački, Zdenko  ; Žikić, Dragan  ; Stojanović, Slobodan  ; Ušćebrka, Gordana  
Година: 2010
Публикација: Simpozijum "stočarstvo, veterinarska medicina i ekonomika u ruralnom razvoju i proizvodnji zdravstveno bezbedne hrane"
Издавач: Poljoprivredni fakultet Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-189-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 82-82
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/219025
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.