Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of monochromatic green light and thermal conditioning during incubation on quality of meat of broiler chickens
Назив: | Influence of monochromatic green light and thermal conditioning during incubation on quality of meat of broiler chickens | Аутори: | Kanački, Zdenko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Simpozijum "stočarstvo, veterinarska medicina i ekonomika u ruralnom razvoju i proizvodnji zdravstveno bezbedne hrane" | Издавач: | Poljoprivredni fakultet Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-189-2![]() ![]() |
Колација: | str. 82-82 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/219025 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.