Резултати

еНаука >  Резултати >  Утицај термина дефолијације и асимилационе површине заперака на квалитет и фенолни састав грожђа и вина сорте винове лозе Прокупац
Назив: Утицај термина дефолијације и асимилационе површине заперака на квалитет и фенолни састав грожђа и вина сорте винове лозе Прокупац
Остали називи: The effects of defoliation term and secondary shoots assimilation area on quality and phenolic composition of Prokupac variety grape berries and wine
Аутори: Ćirković, Dušica M.
Ментор: Bešlić, Zoran  ; Matijašević, Saša  
Остала ауторства: Vujović, Dragan; Petrović, Aleksandar; Gašić, Uroš  
Година: 2021
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 45181449
URI: https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:24055/bdef:Content/download
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=45181449
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18533
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220462
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8281
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца