Резултати
еНаука >
Резултати >
DL-α-tocopherol content in egg yolk from laying hens fed with different concentrations of linseed
Назив: | DL-α-tocopherol content in egg yolk from laying hens fed with different concentrations of linseed | Аутори: | Spasevski, Nedeljka ; Čolović, Dušica ; Popović, Sanja ; Rakita, Slađana ; Kostadinović, Ljiljana ; Kormanjoš, Šandor ; Lević, Jovanka | Година: | 2016 | Публикација: | Book of abstracts of XVII International Symposium „Feed Technology“ | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-049-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 292-292 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220841 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Abstract-Book-FoodTech2016.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.