Резултати

еНаука >  Резултати >  DL-α-tocopherol content in egg yolk from laying hens fed with different concentrations of linseed
Назив: DL-α-tocopherol content in egg yolk from laying hens fed with different concentrations of linseed
Аутори: Spasevski, Nedeljka  ; Čolović, Dušica  ; Popović, Sanja  ; Rakita, Slađana  ; Kostadinović, Ljiljana ; Kormanjoš, Šandor ; Lević, Jovanka  
Година: 2016
Публикација: Book of abstracts of XVII International Symposium „Feed Technology“
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-049-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 292-292
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220841
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Abstract-Book-FoodTech2016.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.