Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of CLA addition in non-ruminant diets on lipid index values
Назив: Influence of CLA addition in non-ruminant diets on lipid index values
Аутори: Perić, Dejan  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Pantić, Srđan; Baltić, Milan Ž. ; Janjić, Jelena  ; Šefer, Dragan  ; Radulović, Stamen  ; Marković, Radmila  
Година: 2021
Публикација: 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: Iop Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012071-012071
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012071
Scopus-ID: 2-s2.0-85120410105
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2252
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220907
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца