Резултати

еНаука >  Резултати >  Surface adsorption and survival of SARS-CoV-2 on frozen meat
Назив: Surface adsorption and survival of SARS-CoV-2 on frozen meat
Аутори: Velebit, B.  ; Milojević, L.  ; Janković, V.; Lakicevic, B.  ; Baltić, T.  ; Nikolić, A.; Grković, Nevena  
Година: 2021
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1315 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing Ltd
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012101-012101
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012101
Scopus-ID: 2-s2.0-85120411446
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:373
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/220958
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2300
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца