Резултати

еНаука >  Резултати >  Beurteilung der Sensoric und Qualität von traditionell geräucherten Fleischprodukten
Назив: Beurteilung der Sensoric und Qualität von traditionell geräucherten Fleischprodukten
Аутори: Đinović-Stojanović, Jasna G.  ; M. Ristic; K. Troeger; N. Knezevic; M. Damnjanovic
Година: 2016
Публикација: Rekasan Journal
ISSN: 1437-3807 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45/46 str. 122-124
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222495
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.