Резултати

еНаука >  Резултати >  From traditional meat inspection to development of meat safety assurance programs in pig abattoirs – The European situation
Назив: From traditional meat inspection to development of meat safety assurance programs in pig abattoirs – The European situation
Аутори: Buncic, Sava; Alban, Lis; Blagojević, Bojan  
Година: 2019
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 106 str. 106705-106705
DOI: 10.1016/j.foodcont.2019.06.031
WoS-ID: 000482506700015
Scopus-ID: 2-s2.0-85067234755
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/222948
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

36
SCOPUSTM
24
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.