Резултати

еНаука >  Резултати >  Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact
Назив: Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact
Аутори: Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Nikolić, Ivana  ; Dokić, Petar ; Kertész, Szabolcs; Dokić, Ljubica  
Година: 2019
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 108 str. 392-399
DOI: 10.1016/j.lwt.2019.03.081
WoS-ID: 000467668700052
Scopus-ID: 2-s2.0-85064038910
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223537
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/195
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

22
SCOPUSTM
14
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.