Резултати
еНаука >
Резултати >
Recovery of high-content ω–3 fatty acid oil from raspberry (Rubus idaeus L.) seeds: chemical composition and functional quality

Назив: | Recovery of high-content ω–3 fatty acid oil from raspberry (Rubus idaeus L.) seeds: chemical composition and functional quality | Аутори: | Marić, Boško ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) | ISSN: | 0023-6438![]() ![]() |
Издавач: | Amsterdam: Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 130 str. Article number 109627 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2020.109627 | WoS-ID: | 000552064900042 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85086400146 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/223544 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=116101&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.