Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Properties of Selected Boletus Mushrooms
Назив: Antioxidant Properties of Selected Boletus Mushrooms
Аутори: Vidović, Senka  ; Mujić, Ibrahim; Zeković, Zoran  ; Lepojević, Žika ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Mujić, Aida
Година: 2009
Публикација: Food Biophysics
ISSN: 1557-1858 Food Biophysics Претражи идентификатор
Издавач: New York: Springer Link
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 5 str. 49-58
DOI: 10.1007/s11483-009-9143-6
WoS-ID: 000274399600007
Scopus-ID: 2-s2.0-76549091829
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/225711
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

60
SCOPUSTM
35
OpenCitations
47
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.