Резултати

еНаука >  Резултати >  Estimation of the authenticity of different types of serbian brandy applying chemometric tools
Назив: Estimation of the authenticity of different types of serbian brandy applying chemometric tools
Аутори: Lojović, Maja; Marošanović, Biljana; Kovačević, Strahinja Z.  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja O.  ; Jevrić, Lidija  
Година: 2016
Публикација: Program & Book of Abstracts, Assuring the integrity of the food chain:Fighting food fraud (FOODINTEGRITY 2016)
Издавач: Prague, University of Chemistry and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-7080-956-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 148-148
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228110
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.