Резултати
еНаука >
Резултати >
Estimation of the authenticity of different types of serbian brandy applying chemometric tools
Назив: | Estimation of the authenticity of different types of serbian brandy applying chemometric tools | Аутори: | Lojović, Maja; Marošanović, Biljana; Kovačević, Strahinja Z. ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja O. ; Jevrić, Lidija | Година: | 2016 | Публикација: | Program & Book of Abstracts, Assuring the integrity of the food chain:Fighting food fraud (FOODINTEGRITY 2016) | Издавач: | Prague, University of Chemistry and Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-7080-956-3 Претражи идентификатор | Колација: | str. 148-148 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228110 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.