Резултати

еНаука >  Резултати >  Copper determination in fermented milk products by potentiometric stripping analysis
Назив: Copper determination in fermented milk products by potentiometric stripping analysis
Аутори: Đurović, Ana  ; Kravić, Snežana  ; Suturović, Zvonimir ; Stojanović, Zorica  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Brezo, Tanja  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  
Година: 2011
Публикација: 2nd CEFSER (Center of Excellence in Food Safety and Emerging Risks) WORKSHOP „Persistent Organic Pollutants in Food and the Environment“. 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology. BIOXEN seminar „Novel approaches for environmental protect
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of Technology, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-94-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 192-197
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228416
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.