Резултати

еНаука >  Резултати >  Content of β-Glucan Increases the Productivity of Barley Kernels
Назив: Content of β-Glucan Increases the Productivity of Barley Kernels
Аутори: Rakić, Sveto  ; Janković, Snežana  ; Đorđević-Milošević, Suzana  ; Radojica Rakić; Ikanović, Jela  
Година: 2016
Публикација: 7th International Scientific Agriculture Symposium
Издавач: Faculty of Agriculture, University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-632-7-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 650-654
DOI 10.7251/AGRENG1607093
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/229962
URL: https://www.cabidigitallibrary.org/doi/pdf/10.5555/20173053694
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.