Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acid composition of various soybean products
Назив: Fatty acid composition of various soybean products
Аутори: Lević, Jovanka  ; Slavica Sredanović; Ivanov, D.
Година: 2011
Публикација: Food & Feed Res
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Institut za prehrambene tehnologije, Univerzitet u Novom Sadu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 br. 2 str. 65-70
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234418
URL: http://fins.uns.ac.rs/index.php?mact=Magazines,cntnt01,details,0&cntnt01hierarchyid=15&cntnt01sortby=magazine_id&cntnt01sortorder=asc&cntnt01summarytemplate=current&cntnt01detailtemplate=detaljno&cntnt01cd_origpage=180&cntnt01magazineid=90&cntnt01returnid=188#abstract
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.