Резултати
еНаука >
Резултати >
Fatty acid profiles and mineral content of Serbian traditional white brined cheeses
Назив: | Fatty acid profiles and mineral content of Serbian traditional white brined cheeses | Аутори ![]() | Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Mljekarstvo | ISSN: | 0026-704X![]() ![]() |
Издавач: | Croatian Dairy Union, Zagreb | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 br. 1 str. 37-45 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2018.0105 | WoS-ID: | 000422734200005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85040532994 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234424 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4739 |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |