Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Activity of Selected Polyphenolics in Yeast Cells: The Case Study of Montenegrin Merlot Wine
Назив: Antioxidant Activity of Selected Polyphenolics in Yeast Cells: The Case Study of Montenegrin Merlot Wine
Аутори: Đorđević, Neda O.  ; Todorović, Nevena M.  ; Novaković, Irena T.  ; Pezo, Lato  ; Pejin, Boris  ; Maras, Vesna; Tešević, Vele  ; Pajović, Snezana B.  
Година: 2018
Публикација: Molecules
ISSN: 1420-3049 Molecules Претражи идентификатор
Издавач: Mdpi, Basel
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 8 str. 1971-1971
DOI: 10.3390/molecules23081971
WoS-ID: 000445295500136
Scopus-ID: 2-s2.0-85052383450
PMID: 30087228
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2485
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/235935
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2222
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7858
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1155
http://www.mdpi.com/1420-3049/23/8/1971
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/612
URL: http://www.mdpi.com/1420-3049/23/8/1971
Пројекат: Ćelijske i molekulske osnove malignih i kardiovaskularnih oboljenja-kliničke implikacije (RS-41027)
Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

37
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
20
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца