Results

eNauka >  Results >  U radu je realizovano jedno rešenje funkcionalnosti digitalne televizije i daljinskog upravljača na prenosnom elektronskom uređaju zasnovanom na Android platformi. Realizovano je gledanje televizije uživo na dodatnom ekranu sa kontrolom sadržaja – promena televizijskih kanala i kontrola zvuka. Realizovano je i jedno rešenje prihvata zaštićenog video sadržaja. Mozaik prikaz za pregled više televizijskih kanala odjednom je takođe prikazan u radu. Realizovana je i funkcionalnost za prikaz elektronskog programskog vodiča na dodatnom ekranu. Takođe, realizovan je pretraživač multimedijalnog sadržaja i daljinski upravljač na uređaju dodatnog ekrana. Na kraju, omogućeno je upravljalje digitalnim televizijskim prijemnikom i upravljanje televizijom i van modula za daljinski upravljač.
Title: U radu je realizovano jedno rešenje funkcionalnosti digitalne televizije i daljinskog upravljača na prenosnom elektronskom uređaju zasnovanom na Android platformi. Realizovano je gledanje televizije uživo na dodatnom ekranu sa kontrolom sadržaja – promena televizijskih kanala i kontrola zvuka. Realizovano je i jedno rešenje prihvata zaštićenog video sadržaja. Mozaik prikaz za pregled više televizijskih kanala odjednom je takođe prikazan u radu. Realizovana je i funkcionalnost za prikaz elektronskog programskog vodiča na dodatnom ekranu. Takođe, realizovan je pretraživač multimedijalnog sadržaja i daljinski upravljač na uređaju dodatnog ekrana. Na kraju, omogućeno je upravljalje digitalnim televizijskim prijemnikom i upravljanje televizijom i van modula za daljinski upravljač.
Authors: TESLIĆ, NIKOLA  ; Savić, Milan  ; Miljković, Goran ; M. Subotić; D. Dejanović; Rapić, Davor; Špirić, Nikola ; Fimić, Nemanja  ; Popov Tapavički, Dejan  ; M. Stevan;
Issue Date: 2014
Publication: Programska podrška za DTV funkcionalnosti i daljinski upravljač na dodatnom ekranu
Type: Technical reports
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/239284
Metadata source: Migrirano iz RIS podataka
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.