Резултати
еНаука >
Резултати >
Use of Raman spectroscopy for rapid analysis of carbohydrate composition of Serbian honey KAČARSKI
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Use of Raman spectroscopy for rapid analysis of carbohydrate composition of Serbian honey KAČARSKI | Аутори: | Dajić-Stevanović, Zora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Conference “State-of-the-Art Technologies: Challenge for the Research in Agricultural and Food Sciences” | Издавач: | Faculty of Agriculture - University of Belgrade, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 96-96 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/239379 | URL: | http://www.area.agrif.bg.ac.rs/articles/international-conference-state-art-technologies-challenge-research-agricultural-and-food | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.