Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of the basil extract (Ocimmum basilicum L.) on the growth of food spoilage fungi
Naziv: Effect of the basil extract (Ocimmum basilicum L.) on the growth of food spoilage fungi
Autori: Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Pejin, Dušanka ; Mojović, Ljiljana  ; Pejin, Jelena  ; Tanackov, Ilija  
Godina: 2011
Publikacija: Microbiologia Balkanica 2011, 7th Balkan Congress of Microbiology, 8th Congress of Serbian Microbiologists
Izdavač: Serbian Society for Medical microbiology and Serbian Society for Microbiology, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-914897-0-01 ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 182-182
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/239693
URL: http://www.chem.bg.ac.rs/~p43004/ref/2011_mb_lizrael.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.