Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensitivity of some pepper genotypes to bacterial spot causal agent
Назив Sensitivity of some pepper genotypes to bacterial spot causal agent
Proučavanje osetljivosti odabranih genotipova paprike prema prouzrokovaču bakteriozne pegavosti
Аутори: Ignjatov, Maja  ; Šević, Milan  ; Gašić, Katarina  ; Jovičić, Dušica  ; Nikolić, Zorica  ; Milošević, Dragana  ; Obradović, Aleksa  
Година: 2012
Публикација: Ratarstvo i povrtarstvo
ISSN: 1821-3944 Ratarstvo i povrtarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 2 str. 177-182
DOI: 10.5937/ratpov49-1769
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1076
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/111
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2937
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/60803337#izum.si
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1135
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/240020
Пројекат: Stvaranje sorata i hibrida povrća za gajenje na otvorenom polju i u zaštićenom prostoru (RS-31030)
Razvoj integrisanih sistema upravljanja štetnim organizmima u biljnoj proizvodnji sa ciljem prevazilaženja rezistentnosti i unapređenja kvaliteta i bezbednosti hrane (RS-46008)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца