Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of thermal treatment on tannin content and antioxidation effect of oak acorn quercus cerris extract
Назив: Influence of thermal treatment on tannin content and antioxidation effect of oak acorn quercus cerris extract
Uticaj toplotnog tretmana na sadržaj tanina i antioksidativni efekat ekstrakta hrastovog žira quercus cerris
Аутори: Rakić, Sveto  ; Maletić, Radojka  ; Perunović, Marija; Svrzić, Gordana
Година: 2004
Публикација: Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 1 str. 97-107
DOI: 10.2298/JAS0401097R
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244536
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/713
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

9
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца