Резултати

еНаука >  Резултати >  Correlation of phenolic components in red and purple tomatoes
Назив: Correlation of phenolic components in red and purple tomatoes
Аутори: Gordana Aćamović-Đoković; Zdravković, Jasmina  ; Zdravković, Milan  ; Mladenović, Jelena  ; Pavlović, Radoš  ; Cvijović, Milica  
Година: 2014
Публикација: Collection of papers, Conference VIVUS: Transmission of innovations, knowledge and practical experience into everyday practice
Издавач: Biotechnical Centre Naklo, Slovenia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-93564-4-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 100-105
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/248600
URL: http://www.bc-naklo.si/uploads/media/14-Pavlovic-Mladenovic-Acamovic_Djokovic-Cvijovic-Zdravkovic-Z.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.