Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality of high-protein porridge made with the addition of soy protein concentrate
Назив: Quality of high-protein porridge made with the addition of soy protein concentrate
Аутори: Belić, Z.; Šimurina, O.  ; Filipčev, B.  ; Mišan, A.  
Година: 2016
Публикација: Proceedings of the 57th Symposium of Oil Industry
Издавач: Faculty of Technology in Novi Sad, University of Novi Sad, Serbia, Herceg Novi, Montenegro
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-061-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 89-94
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/248930
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.