Резултати

еНаука >  Резултати >  IMPROVEMENT OF PIG MEAT QUALITY WITH REGARD TO FATTY ACID CONTENT
Назив: IMPROVEMENT OF PIG MEAT QUALITY WITH REGARD TO FATTY ACID CONTENT
Аутори: Okanović, Đorđe  ; Ilić, Nebojša  ; Palić, Dragan  
Година: 2010
Публикација: 14. international ECO-conference: “Environmental protection of urban and suburban settlements”
Издавач: Ekological Movement of Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83177-41-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 406-414
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/250782
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.