Резултати

еНаука >  Резултати >  Level of heavy elements in Portuguese and Serbian traditional sausages
Назив: Level of heavy elements in Portuguese and Serbian traditional sausages
Аутори: Škrbić, Biljana ; Fraqueza, M. J.; Đurišić-Mladenović, Nataša  ; Bessa, R.; Mrmoš, Nataša
Година: 2013
Публикација: Proceedings, 15th Danube-Kris-Mures-Tisa (DKMT) Euroregion Conference on Environment and Health with satellite event LACREMED Conference “Sustainable agricultural production: restoration of agricultural soil quality by remediation“, Novi Sad, 16-17 May 2013
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-019-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 223-228
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253511
URL: http://www.dkmt2013.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.