Резултати
еНаука >
Резултати >
Supercritical carbon dioxide extraction of carrot fruit essential oil: Chemical composition and antimicrobial activity
Назив: | Supercritical carbon dioxide extraction of carrot fruit essential oil: Chemical composition and antimicrobial activity | Аутори: | Glišić, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 105 br. 1 str. 346-352 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2006.11.062 | WoS-ID: | 000248900500047 | Scopus-ID: | 2-s2.0-34347396813 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/454 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1167 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256235 |
Пројекат: | Izolovanje, karakterizacija, biološka aktivnost i transformacija prirodnih jedinjenja i sinteza katalizatora primenom natkritičnih fluida, mikrotalasa i ultrazvuka (RS-142073) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.