Резултати

еНаука >  Резултати >  Supercritical carbon dioxide extraction of carrot fruit essential oil: Chemical composition and antimicrobial activity
Назив: Supercritical carbon dioxide extraction of carrot fruit essential oil: Chemical composition and antimicrobial activity
Аутори: Glišić, Sandra  ; Mišić, Dušan  ; Stamenić, Marko  ; Žižović, Irena ; Asanin, Ružica; Skala, Dejan
Година: 2007
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 105 br. 1 str. 346-352
DOI: 10.1016/j.foodchem.2006.11.062
WoS-ID: 000248900500047
Scopus-ID: 2-s2.0-34347396813
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/454
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1167
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256235
Пројекат: Izolovanje, karakterizacija, biološka aktivnost i transformacija prirodnih jedinjenja i sinteza katalizatora primenom natkritičnih fluida, mikrotalasa i ultrazvuka (RS-142073)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.