Резултати

Назив: | Characterisation of leucyl aminopeptidase from Solanum tuberosum tuber | Аутори: | Vujčić, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Издавач: | Oxford : Elsevier Sci Ltd. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 121 br. 2 str. 418-423 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2009.12.058 | WoS-ID: | 000276038400016 | Scopus-ID: | 2-s2.0-76849097216 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256241 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1060 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/698 |
Пројекат: | Interakcije prirodnih proizvoda i njihovih analoga sa proteinima i nukleinskim kiselinama (RS-142026) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.