Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterisation of leucyl aminopeptidase from Solanum tuberosum tuber
Назив: Characterisation of leucyl aminopeptidase from Solanum tuberosum tuber
Аутори: Vujčić, Zoran  ; Lončar, Nikola L. ; Dojnov, Biljana  ; Milovanovic, Aleksandra  ; Vujčić, Miroslava  ; Božić, Nataša  
Година: 2010
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Oxford : Elsevier Sci Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 121 br. 2 str. 418-423
DOI: 10.1016/j.foodchem.2009.12.058
WoS-ID: 000276038400016
Scopus-ID: 2-s2.0-76849097216
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256241
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1060
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/698
Пројекат: Interakcije prirodnih proizvoda i njihovih analoga sa proteinima i nukleinskim kiselinama (RS-142026)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

12
SCOPUSTM
9
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.