Резултати

Назив: | Cell wall invertase immobilisation within gelatin gel | Аутори: | Vujčić, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Издавач: | Oxford : Elsevier Science Ltd. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 126 br. 1 str. 236-240 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2010.11.010 | WoS-ID: | 000286855100035 | Scopus-ID: | 2-s2.0-78650215691 | URI: | https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/921 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1147 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256244 |
Пројекат: | Interakcije prirodnih proizvoda i njihovih analoga sa proteinima i nukleinskim kiselinama (RS-142026) | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.