Назив: | Towards better quality criteria of European honeydew honey: Phenolic profile and antioxidant capacity |
Аутори: | Vasic, Vesna ; Gašić, Uroš M. ; Stanković, Dalibor ; Lušić, Dražen; Vukić-Lušić, Darija; Milojković-Opsenica, Dušanka ; Tešić, Živoslav Lj. ; Trifković, Jelena |
Година: | 2019 |
Публикација: | Food Chemistry |
ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 274 str. 629-641 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2018.09.045 |
WoS-ID: | 000448141800081 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85053130184 |
PMID: | 30372988 |
URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2235 https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814618316169 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2917 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7868 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256264 |
URL: | https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814618316169 |
Пројекат: | Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017) Strengthening of the MagBioVin Research and Innovation Team for Development of Novel Approaches for Tumour Therapy based on Nanostructured Materials (EU-621375) Ministry of Science and Education of the Republic of Croatia, Croatia |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |