Резултати

еНаука >  Резултати >  Towards better quality criteria of European honeydew honey: Phenolic profile and antioxidant capacity
Назив: Towards better quality criteria of European honeydew honey: Phenolic profile and antioxidant capacity
Аутори: Vasic, Vesna  ; Gašić, Uroš M.  ; Stanković, Dalibor  ; Lušić, Dražen; Vukić-Lušić, Darija; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Tešić, Živoslav Lj. ; Trifković, Jelena  
Година: 2019
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 274 str. 629-641
DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.09.045
WoS-ID: 000448141800081
Scopus-ID: 2-s2.0-85053130184
PMID: 30372988
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2235
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814618316169
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2917
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7868
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256264
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814618316169
Пројекат: Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
Strengthening of the MagBioVin Research and Innovation Team for Development of Novel Approaches for Tumour Therapy based on Nanostructured Materials (EU-621375)
Ministry of Science and Education of the Republic of Croatia, Croatia
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

66
SCOPUSTM
22
PubMed CentralTM
46
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца