Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermentation characteristics of novel Coriolus versicolor and Lentinus edodes kombucha beverages and immunomodulatory potential of their polysaccharide extracts
Назив: Fermentation characteristics of novel Coriolus versicolor and Lentinus edodes kombucha beverages and immunomodulatory potential of their polysaccharide extracts
Аутори: Sknepnek, Aleksandra  ; Tomić, Sergej  ; Miletić, Dunja  ; Lević, Steva  ; Čolić, Miodrag ; Nedović, Viktor  ; Nikšić, Miomir 
Година: 2021
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 342 str. 128344-128344
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.128344
WoS-ID: 000617936400015
Scopus-ID: 2-s2.0-85094559035
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256272
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5772
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5771
https://phaidrabg.bg.ac.rs/o:25791
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Primena funkcionalizovanih ugljeničnih nanocevi i nanočestica zlata za pripremu dendritskih ćelija u terapiji tumora (RS-175102)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

37
SCOPUSTM
13
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца