Назив: | Fermentation characteristics of novel Coriolus versicolor and Lentinus edodes kombucha beverages and immunomodulatory potential of their polysaccharide extracts |
Аутори: | Sknepnek, Aleksandra ; Tomić, Sergej ; Miletić, Dunja ; Lević, Steva ; Čolić, Miodrag ; Nedović, Viktor ; Nikšić, Miomir |
Година: | 2021 |
Публикација: | Food Chemistry |
ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 342 str. 128344-128344 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2020.128344 |
WoS-ID: | 000617936400015 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85094559035 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256272 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5772 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5771 https://phaidrabg.bg.ac.rs/o:25791 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Primena funkcionalizovanih ugljeničnih nanocevi i nanočestica zlata za pripremu dendritskih ćelija u terapiji tumora (RS-175102) |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |