Назив: | Protein-reinforced and chitosan-pectin coated alginate microparticles for delivery of flavan-3-ol antioxidants and caffeine from green tea extract |
Аутори: | Belscak-Cvitanović, Ana; Djordjević, Verica; Karlović, Sven; Pavlović, Vladimir ; Komes, Draženka; Jezek, Damir; Bugarski, Branko ; Nedović, Viktor  |
Година: | 2015 |
Публикација: | Food Hydrocolloids |
ISSN: | 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 51 str. 361-374 |
DOI: | 10.1016/j.foodhyd.2015.05.039 |
WoS-ID: | 000357928200039 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-84934913626 |
URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3850 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3121 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256284 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3121 |
Пројекат: | COST actionEuropean Cooperation in Science and Technology (COST) [FA1001] Ministry of Science, Education and Sports, Republic of CroatiaMinistry of Science, Education and Sports, Republic of Croatia [058 3470] Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) |
М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |