Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of chromium enriched fermentation product of barley and brewer’s yeast and its combination with rosiglitazone on experimentally induced hyperglycaemia in mice
Назив: Effect of chromium enriched fermentation product of barley and brewer’s yeast and its combination with rosiglitazone on experimentally induced hyperglycaemia in mice
Аутори: Cekic, Vlada; Vasović, Velibor  ; Jakovljevic, Vida; Lalošević, Dušan  ; Čapo, Ivan  ; Mikov, Momir  ; Sabo, Ana  
Година: 2011
Публикација: Srpski arhiv za celokupno lekarstvo
ISSN: 0370-8179 Srpski arhiv za celokupno lekarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 139 br. 9-10 str. 610-618
DOI: 10.2298/sarh1110610c
WoS-ID: 000296310400007
Scopus-ID: 2-s2.0-84455210918
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/257028
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
SCOPUSTM
4
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.