Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of vacuum dried sour cherries ultrasound-assisted extraction
Назив: Optimization of vacuum dried sour cherries ultrasound-assisted extraction
Аутори: Vakula, Anita  ; Daničić, Tatjana  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts, 12 th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, October 24th and 25th 2019, Osijek, Croatia
ISSN: 2232-9536 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek : University of Osijek, Faculty of Food Technology
Tuzla: University of Tuzla, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-66-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 170-170
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/257146
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2019/10/Book-of-Abstracts_HDZ_2019.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.