Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera
Назив: Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera
Остали називи: Effect of isoflavones in the diet on performances and biological parameters of broilers
Аутори: Glišić, Milica  
Ментор: Marković, Radmila  
Остала ауторства: Šefer, Dragan  ; Radovanović, Anita  ; Janjić, Jelena  ; Perić, Lidija
Година: 2020
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 35546889
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2989
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18210
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8067
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23530/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258650
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца