Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera
Назив: | Uticaj upotrebe izoflavona u ishrani na proizvodne rezultate i biološke parametre brojlera | Остали називи: | Effect of isoflavones in the diet on performances and biological parameters of broilers | Аутори: | Glišić, Milica ![]() ![]() |
Ментор: | Marković, Radmila ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 35546889 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2989 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18210 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8067 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:23530/bdef:Content/download https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258650 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |