Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimikrobna aktivnost bagremovog meda
Назив Antimikrobna aktivnost bagremovog meda
The antimicrobial activity of acacia honey
Аутори: Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  ; Bulatović, Maja  ; Krunić, Tanja  
Година: 2015
Публикација: Zbornik radova / XI simpozijum "Savremene tehnologije i privredni razvoj", Leskovac, 23. i 24. oktobar 2015. = Proceedings / 11th Symposium "Novel Technologies and Economic Development", Leskovac, October, 23-24, 2015.
Издавач: Leskovac : Tehnološki fakultet = Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-13-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 32-39
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6137
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258999
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6137
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6134
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6134
Пројекат: Производња млечне киселине и пробиотика на отпадним производима прехрамбене и агро-индустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца