Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of sugar beet addition on the composition of sugar products
Назив: Effect of sugar beet addition on the composition of sugar products
Аутори: Živković, Jasmina ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Filipčev, Bojana  ; Bogdanović, B.; Kojić, Jovana  ; Šimurina, Olivera  ; Filipović, Jelena  
Година: 2016
Публикација: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 612-615
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/259850
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.