Резултати

еНаука >  Резултати >  Safety of Foods Based on Mushrooms
Назив: Safety of Foods Based on Mushrooms
Аутори: Nikšić, Miomir ; Klaus, Anita  ; Argyropoulos, D.
Година: 2016
Публикација: Regulating Safety of Traditional and Ethnic Foods
Издавач: Elsevier Inc.
Тип резултата: Поглавље у монографији
Колација: str. 421-439
DOI: 10.1016/B978-0-12-800605-4.00022-0
Scopus-ID: 2-s2.0-84960839737
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4123
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261656
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

21
SCOPUSTM
6
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.