Резултати
еНаука >
Резултати >
Inaktivacija papaina tokom skladištenja na niskoj temperaturi prouzrokovana je promenama u tercijarnoj strukturi i agregacijom
Назив: | Inaktivacija papaina tokom skladištenja na niskoj temperaturi prouzrokovana je promenama u tercijarnoj strukturi i agregacijom | Аутори: | Janković, Brankica G.; Polović, Natalija | Година: | 2015 | Публикација: | Treća konferencija mladih hemičara Srbije | Издавач: | Srpsko hemijsko drustvo, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-059-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 70-70 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/262400 | URL: | http://www.shd.org.rs/3KMHS/index.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.