Резултати

еНаука >  Резултати >  Inaktivacija papaina tokom skladištenja na niskoj temperaturi prouzrokovana je promenama u tercijarnoj strukturi i agregacijom
Назив: Inaktivacija papaina tokom skladištenja na niskoj temperaturi prouzrokovana je promenama u tercijarnoj strukturi i agregacijom
Аутори: Janković, Brankica G.; Polović, Natalija  
Година: 2015
Публикација: Treća konferencija mladih hemičara Srbije
Издавач: Srpsko hemijsko drustvo, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-059-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 70-70
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/262400
URL: http://www.shd.org.rs/3KMHS/index.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.