Резултати

еНаука >  Резултати >  Bezbednost hrane - od koncepta (HACCP) do sistema upravljanja (ISO 22000)
Назив: Bezbednost hrane - od koncepta (HACCP) do sistema upravljanja (ISO 22000)
Аутори: Radovanović, Radomir; Rajković, Andreja  ; Tomić, Nikola  
Година: 2010
Публикација: Kvalitet
ISSN: 0354-2408 Претражи идентификатор
Издавач: Poslovna politika AD, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. 1-2 str. 49-53
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2279
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/263792
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.