Резултати

еНаука >  Резултати >  Испитивање масно киселинског састава јагњећег меса са аспекта хранљиве вредности и разликовања географског порекла
Назив: Испитивање масно киселинског састава јагњећег меса са аспекта хранљиве вредности и разликовања географског порекла
Остали називи: Investigation of fatty acid composition of lamb meat from nutritive and geographical origin differentiation point of view
Аутори: Dimovska, Nina
Ментор: Vasilev, Dragan  
Остала ауторства: Mirilović, Milorad  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Karabasil, Neđeljko  ; Hajrulai-Musliu, Zehra
Година: 2017
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 49632015
URI: http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5447
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8962
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:16832/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264270
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=49632015
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4049
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца