Резултати

еНаука >  Резултати >  Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera
Назив: Ispitivanje uticaja dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na zdravstveno stanje, proizvodne rezultate i kvalitet mesa brojlera
Остали називи: Examination of the impact of medium fatty acids on healthcare, production results and broilers meat quality
Аутори: Baltić, Branislav  
Ментор: Marković, Radmila  
Остала ауторства: Šefer, Dragan  ; Radovanović, Anita  ; Janković, Ljiljana  ; Đorđević, Vesna
Година: 2019
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 51826447
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264440
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=51826447
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:21069/bdef:Content/download
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/12116
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7292
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4017
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.