Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibacterial activity of clove essential oil in milk against food-borne pathogenic and spoilage bacteria
Назив: Antibacterial activity of clove essential oil in milk against food-borne pathogenic and spoilage bacteria
Аутори: Vukašinović Sekulić, Maja  ; Mitrić, Aleksandra; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Krunić, Tanja  
Година: 2020
Публикација: Abstract Book / FEMS Online Conference on Microbiology, 28 – 31 October 2020
Издавач: Federation of European Microbiological Societies (FEMS)
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-914897-6-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 162
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6114
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264887
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6114
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца