Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibacterial activity of clove essential oil in milk against food-borne pathogenic and spoilage bacteria

Назив: | Antibacterial activity of clove essential oil in milk against food-borne pathogenic and spoilage bacteria | Аутори: | Vukašinović Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Abstract Book / FEMS Online Conference on Microbiology, 28 – 31 October 2020 | Издавач: | Federation of European Microbiological Societies (FEMS) | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-914897-6-2![]() ![]() |
Колација: | str. 162 | URI: | https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6114 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264887 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6114 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |