Резултати
еНаука >
Резултати >
Economic and ecological profitability of the use of whey in dairy and food industry
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Economic and ecological profitability of the use of whey in dairy and food industry | Аутори: | Arsić, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Large Animal Review | ISSN: | 1124-4593![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 24 br. 3 str. 99-105 | WoS-ID: | 000442499100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85052539359 | VBS COBISS: | 36722697 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/36722697#izum.si http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3797 http://repository.iep.bg.ac.rs/279/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266521 |
Пројекат: | Održiva poljoprivreda i ruralni razvoj u funkciji ostvarivanja strateških ciljeva Republike Srbije u okviru dunavskog regiona (RS-46006) Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.