Резултати

еНаука >  Резултати >  Economic and ecological profitability of the use of whey in dairy and food industry
Назив: Economic and ecological profitability of the use of whey in dairy and food industry
Аутори: Arsić, Slavica  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  ; Jeločnik, Marko  ; Subić, Jonel  
Година: 2018
Публикација: Large Animal Review
ISSN: 1124-4593 Large Animal Review Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 3 str. 99-105
WoS-ID: 000442499100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85052539359
VBS COBISS: 36722697
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/36722697#izum.si
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3797
http://repository.iep.bg.ac.rs/279/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266521
Пројекат: Održiva poljoprivreda i ruralni razvoj u funkciji ostvarivanja strateških ciljeva Republike Srbije u okviru dunavskog regiona (RS-46006)
Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
6
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.