Резултати
еНаука >
Резултати >
Annual variation of proteins and phenols in honey of a bee society using fluorescence spectroscopy: a way to assess effects of antivarroa treatments on honey composition
| Назив: | Annual variation of proteins and phenols in honey of a bee society using fluorescence spectroscopy: a way to assess effects of antivarroa treatments on honey composition | Аутори: | Stanković, Mira |
Година: | 2020 | Публикација: | European Food Research and Technology | ISSN: | 1438-2377 European Food Research and Technology Претражи идентификатор |
Издавач: | Springer, New York | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 246 br. 7 str. 1515-1518 | DOI: | 10.1007/s00217-020-03507-x | WoS-ID: | 000531210600002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85084455631 | URI: | https://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1319 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266546 http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1319 |
Пројекат: | Ispitivanja odnosa struktura-funkcija u ćelijskom zidu biljaka i izmene strukture zida enzimskim inženjeringom (RS-173017) Ribe kao bioindikatori stanja kvaliteta otvorenih voda Srbije (RS-173045) |
М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.