Резултати
еНаука >
Резултати >
Specificities of IFS standard and ISO 22000 standard compared to requirements of the HACCP system
Назив: | Specificities of IFS standard and ISO 22000 standard compared to requirements of the HACCP system | Аутори: | Rašeta, Mladen ; Vranić Vojin; Grbić Zoranka; Grubić Mira | Година: | 2011 | Публикација: | 56th International Meat Industry Conference | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa; Beograd, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-06-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 56-58 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266763 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.