Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of the structure of management and employees on guest's satisfaction of restaurant products and services
Назив: The effect of the structure of management and employees on guest's satisfaction of restaurant products and services
Аутори: Tešanović, Dragan; Krasavčić, Milovan; Kalenjuk, Bojana  ; Gagić, Snježana; Đeri, Lukrecija  
Година: 2018
Публикација: Ekonomika poljoprivrede
ISSN: 0352-3462 Ekonomika poljoprivrede Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 65 br. 3 str. 1193-1210
DOI: 10.5937/ekopolj1803193t
WoS-ID: 000446406100022
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/267030
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.