Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of the structure of management and employees on guest's satisfaction of restaurant products and services
Назив: | The effect of the structure of management and employees on guest's satisfaction of restaurant products and services | Аутори: | Tešanović, Dragan; Krasavčić, Milovan; Kalenjuk, Bojana ; Gagić, Snježana; Đeri, Lukrecija | Година: | 2018 | Публикација: | Ekonomika poljoprivrede | ISSN: | 0352-3462 Ekonomika poljoprivrede Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 65 br. 3 str. 1193-1210 | DOI: | 10.5937/ekopolj1803193t | WoS-ID: | 000446406100022 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/267030 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.