Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of soy protein hydrolysates on the rheological characteristics of wheat dough
Назив: Influence of soy protein hydrolysates on the rheological characteristics of wheat dough
Аутори: Culetu Alina; Duta Denisa; Knežević-Jugović, Zorica D.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Stefanović, Andrea B.  
Година: 2018
Публикација: Foodtech congress : abstract book / IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 18-18
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6258
http://www.foodtech.uns.ac.rs/index.php?page=committes
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269556
URL: http://www.foodtech.uns.ac.rs/index.php?page=committes
Пројекат: EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.