Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of soy protein hydrolysates on the rheological characteristics of wheat dough
Назив: | Influence of soy protein hydrolysates on the rheological characteristics of wheat dough | Аутори: | Culetu Alina; Duta Denisa; Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Foodtech congress : abstract book / IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety” | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4![]() ![]() |
Колација: | str. 18-18 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6258 http://www.foodtech.uns.ac.rs/index.php?page=committes https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269556 |
URL: | http://www.foodtech.uns.ac.rs/index.php?page=committes | Пројекат: | EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.