Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of peach (P. persica) vacuum drying process by response surface methodology (RSM)
Назив: Optimization of peach (P. persica) vacuum drying process by response surface methodology (RSM)
Аутори: Šumić, Zdravko  ; Vakula, Anita  ; Pavlić, Branimir  ; Jokanović, Marija  ; Daničić, Tatjana  ; Starčević, Natalija; Tepić Horecki, Aleksandra  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts of the 11th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, October 18th and 19th 2018, Split, Croatia
ISSN: 2232-9536 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek : Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology
Tuzla : University of Tuzla, Faculty of Pharmacy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7803-09-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 120-120
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/271245
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2019/03/Book-of-Abstracts_HDZ_2018.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.