Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of peach (P. persica) vacuum drying process by response surface methodology (RSM)
Назив: | Optimization of peach (P. persica) vacuum drying process by response surface methodology (RSM) | Аутори: | Šumić, Zdravko ; Vakula, Anita ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Daničić, Tatjana ; Starčević, Natalija; Tepić Horecki, Aleksandra | Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstracts of the 11th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, October 18th and 19th 2018, Split, Croatia | ISSN: | 2232-9536 Претражи идентификатор | Издавач: | Osijek : Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Tuzla : University of Tuzla, Faculty of Pharmacy |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7803-09-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 120-120 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/271245 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2019/03/Book-of-Abstracts_HDZ_2018.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.