Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics of tea fungus-kombucha, fermented in the presence of selected medicinal mushroom species extracts
Назив: Characteristics of tea fungus-kombucha, fermented in the presence of selected medicinal mushroom species extracts
Karakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljiva
Аутори: Sknepnek, Aleksandra  
Ментор: Nikšić, Miomir 
Остала ауторства: Klaus, Anita  ; Nedović, Viktor  ; Markov, Siniša; Vukosavljević, Predrag  
Година: 2019
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 51950351
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/63
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273492
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22008/bdef:Content/download
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/12300
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7438
Пројекат: Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца