Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of extrusion processing on the fatty acid profile and quality of feed mixture based on maize and rapeseed grain by-products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of extrusion processing on the fatty acid profile and quality of feed mixture based on maize and rapeseed grain by-products | Аутори: | Kormanjoš, Šandor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings of XVII International Symposium „Feed Technology“ | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-051-3![]() ![]() |
Колација: | str. 58-63 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275206 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/FEED_Kongres_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.