Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of extrusion processing on the fatty acid profile and quality of feed mixture based on maize and rapeseed grain by-products
Назив: The influence of extrusion processing on the fatty acid profile and quality of feed mixture based on maize and rapeseed grain by-products
Аутори: Kormanjoš, Šandor ; Popović, Sanja  ; Čolović, Radmilo ; Vukmirović, Đuro ; Kostadinović, Ljiljana ; Spasevski, Nedeljka  
Година: 2016
Публикација: Proceedings of XVII International Symposium „Feed Technology“
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-051-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 58-63
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275206
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/FEED_Kongres_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.